Skal du på visningsreise til utlandet? Da er det et par gode tips som du trenger vite, slik at oppholdet ditt i utlandet blir så verdifullt og effektivt som mulig. Her tar vi for noen gode tips til visningsreisen.

#1 Ta alle beslutningstakere med deg

Å reise til utlandet for å se på boliger, og deretter dra hjem og prøve å forklare hva du har sett til din partner eller familie er nesten en umulig oppgave. Hvis andre er involvert i boligkjøpet, sørg for de reiser sammen med deg på visningsturen. På den måten, når du finner drømmehuset ditt, tar dere avgjørelsene sammen, og ikke risikerer å miste drømmeboligen til en annen kjøper fordi alle beslutningstakere ikke har sett boligen enda.

#2 Skriv notater underveis

På slutten av en dags visning vil du vurdere hva du har sett. Spør din eiendommegler for detaljer av hver eneste eiendom som du besøker. Skriv notater og merk av på et kart slik at du husker hvor du har vært, og skriv ned dine tanker om hver eiendom.

#3 Ta bilder

Det å ta egne bilder er en fin måte å minne deg på om hva du har sett i løpet av dagen. Prøv å få noen gode bilder av noen minneverdige boliger og det omkringliggende området.

#4 Snakk med noen som bor i området

Ikke vær redd for å snakke med en nabo eller spør din megler om han/hun kan introdusere deg til noen som bor i nærheten. Spør dem hvordan det er, og hvor lykkelige de er der. Faktisk spør dem hva som er viktig for deg. Dette kan virkelig bidra til å bestemme hvilken eiendom som vil bli din plass i utlandet.

 #5 Hva er inkludert?

Forsikre deg om at med hver eiendom du ser, at får du en komplett pris, inkludert alle kjøpskostnader, møbler (hvis aktuelt) og air condition (hvis du vil ha det). Å ha bunnlinjen vil hjelpe deg med å rangere, og velge riktig bolig for deg.

#6 Sjekk driftskostnadene?

Din megler bør kunne gi deg en ide om hva du kan forvente å betale for å opprettholde eiendommen. Fellesskap avgifter, lokale avgifter, skatter, vann og strøm.

Please follow and like us:
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *