Internett har revolusjonert hvordan vi lever, jobber og lærer, og dette inkluderer også kjøp av bolig utlandet. Tidligere måtte man fysisk besøke kontorer, hente brosjyrer, delta på utstillinger og mye mer.

Nå mye av arbeidet allerede gjort før du reiser fra Norge. og en visningsreise blir skreddersydd for deg etter dine ønsker og behov. Slik at du slipper å bruke tid på boliger som ikke passer dine kriterer.

Hva er en visningsreise?

En visningsreise er en reise til utlandet som er hel eller delfinansiert av en eiendomsmegler eller boligutvikler, med det formålet å finne den perfekte boligen for deg og din familie i utlandet. Enten du selv skal flytte til utlandet, finne en feriebolig til familien, eller en investeringsbolig for utleie. Uansett formål vil en visningsreise være den beste måten å finne en bolig i utlandet.

Visningsreiser er en trygg og effektive måte å finne drømmeboligen i utlandet. Du vil jobbe tett med en eiendomsmegler som kjenner området ut og inn, og de vil ha 100% fokus på deg og dine
ønsker gjennom hele oppholdet. Du vil bli kjent med ulike områder og tjenestetilbud, samt se på boliger som passer dine kriterer.

Hvor lenge varer en visningsreise?

Den ideelle varigheten på en visningsreise er 3-4 dager for å få mest mulig utbytte av tiden din, men dette blir skreddersydd av hver enkelt eiendomsbyrå i henhold til dine planer og prioriteringer.

Når du ankommer din favoritt destinasjon i utlandet, har eiendomsmegler allerede funnet boliger som passer dine behov i det området du vil se. Selvfølgelig er det ingenting som slår en førstehånds erfaring , og da du kan se med egne øyne hva som tilbys av boliger i de ulike områdene.

Visningsreiser dag for dag i utlandet

Eiendomsmeglerene og boligutviklerne vil at du skal være så kjent med området som du er i din egen by, da dette er det som gir deg det beste grunnlaget for å ta en god avgjørelsene. Her er et eksempel på 4 dagers visningsreise:

Visningsdag 1
Visningsturen starter fra ankomst flyplassen, hvor en representant for eiendomsselskapet personlig vil møte deg. De tar deg med til det forhåndsinnstilte hotellet, og sørg for at du er sjekket inn og blir tatt vare på. Når det er gjort, kan du slappe av, sitte ned med en kopp kaffe og lese gjennom tidsplanen for de kommende dagene. Avhengig av når du landet på dagen, kan det være mulig å se noen områder og boliger den første dagen, eller ta deg tid til å gjøre deg kjent med dine lokale omgivelser.

Visningsdag 2
Etter å ha spist frokost vil du bli møtt av din eiendomsmegler for å gå ut for dagen. De fleste eiendomsmeglere vil vise deg mellom 7 og 10 eiendommer per dag, men samtidig introdusere deg til de skjulte perlene og høydepunktene i området.

Alle har sin liste med kriterier for hva som du vil ha rundt deg.’ For investorer kan det være et sted som gir inntekter året rundt, nær stranden eller golfbanene. For familier kan det være å finne en nærliggende internasjonal skole for barna. Andre ønsker nærhet til flyplassen og transportforbindelser.

Eiendomsmegler vil sørge for at de viser deg en blanding av nye og eldre boliger, samt gir deg en presentasjon av nybygg som er planlagt i fremtid. Det er viktig å vurdere verdien av hver enkelt, da de alle tilbyr sine fordeler og ulemper.

Når du kommet tilbake til hotellet på ettermiddagen, så du kan nyte kvelden og fordøye all informasjon du har mottatt i løpet av dagen.

Visningsdag 3
På dag 3 vil du ha en mye bedre ide om hva du liker og ikke liker. Eiendomsmegler kan derfor forbedre eiendomsutvalget ytterligere, med fokus på dine foretrukne steder basert på hva du har sett over de foregående dagene. På denne dagen anbefales det også at du benytter anledningen til å møte en uavhengig advokat og boliglånsrådgiver som kan gi råd om prosessen og behandling, ta opp eventuelle bekymringer og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Eiendomsmegler vil kunne arrangere dette på forhånd for å sikre at reisen din er så produktiv og nyttig som mulig.

Mellom de ulike eiendommene vil megler påpeke viktige steder av interesse, lokale fasiliteter, landemerker og attraksjoner. Du vil få muligheten til å slappe av med lunsj på stranden, og vurdere og diskutere hva du har sett mens du får en smak for livet i utlandet.

Visningsdag 4
På dag 4 vil du være veldig klar over området du vil fokusere på, og dette er en god mulighet til å besøke noen eiendommer igjen som du likte. Selv om du kanskje ikke finner din perfekte eiendom på denne turen, vil du i det minste ha en veldig god forståelse av hva som tilbys, og hvilke omrader du vil bo i. Og eiendomsmegler kan med dette grunnarbeidet på plass fortsette å finne boliger som passer dine kriterer, og sende detaljene til deg for gjennomgang

Alternativt er du heldig og finner eiendommen i dine drømmer, og eiendomsmegler kan sikre at prosessen begynner riktig og formelt ved å veilede deg gjennom de første trinnene med notaren og advokaten.

Please follow and like us:
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *