Hva er inkludert på en visningsreise til utlandet? Hvis du skal kjøpe en eiendom i utlandet, kan markedet virke uoversiktelig og kompleks for mange mennesker. En organisert visningsreise er for dem som er interessert i dedikert profesjonell hjelp til å finne sitt nye hjem.

Kunnskap om det lokale markedet sikrer at du besøker de områdene, og ser de boligene som passer dine kriterier og behov. Dette vil øke sjansene for å finne drømmeboligen for deg og din familie i utlandet. Enten du skal bo fast i utlandet, finne ditt andre hjem, eller på jakt etter en investeringsbolig for utleie.

Hva er inkludert på en visningsreise?

Hva som er inkludert på en visningsreise varierer fra de ulike eiendomsselskapene og boligutviklerne. Her på visningsreiser.no kan du enkelt se hva hver eneste arrangør av visningturer inkluderer i sitt tilbud. Vi skal her ta for oss hva som er normalt at er inkludert på en visningsreise i utlandet:

  • Et 3-5 dagers dedikert eiendomssøk med en erfaren eiendomsrådgiver.
  • Profesjonell veiledning med en introduksjon til å kjøpe en eiendom i utlandet.
  • Informasjon om finansiering.
  • Guidede turer i områdene med en erfaren eiendomsrådgiver med utmerkede lokal kunnskaper.
  • All transport i forbindelse med visningene, samt transport til og fra flyplassen.
  • Komplementær innkvartering i et minimum 3-stjerners hotell med frokost inkludert.

Mye arbeid og kostnader er involvert i planleggingen av en visningstur, og de fleste arrangører av visningsturer har som kriterie at du er i stand til å kjøpe med midler tilgjengelig før reisen din. Betingelser og vilkår gjelder, og varierer fra de ulike eiendomsselskapene og boligutviklerne.

Hva er ikke inkludert på en visningsreise til utlandet?

De fleste som arrangerer visningsreiser til utlandet har ting som ikke er inkludert. Her skal vi ta for oss det mest vanlige som ikke er inkludert på din visningsreise til utlandet, dette kan varierer fra hver enkelt arrangør.

  • De fleste anbefaler at du foretar flybestilling selv for å få full kontroll over foretrukne flytider og et praktisk flyplassvalg. Merk at de fleste vil tilbakebetale kostnadene for flyreisen hvis du kjøper bolig gjennom dem.
  • Måltider utenom frokost er vanligvis ikke inkludert på en visningsreise til utlandet, likevel er det flere arrangører som har dette inkludert, men bare hvis du spiser på hotellet du bor på, og at de har bestilt fullpensjon for dere under oppholdet. Ellers er det vanlig at eiendomselskaper inviterer på en lunsj eller to under oppholdet mellom boligvisningene.
  • Hvis du bruker en visningsreise til å se eiendommer gjennom andre agenter som ikke er arrangert av eiendomsmegleren du er på visningsreise med, må du regne med å at de belaster deg for kostnader for hotellet og tapt tid. Eiendomsmeglerne kan arrangere visninger for enhver eiendom. Hvis du har en eiendom markedsført av en annen eiendomsmegler som du ønsker å se når du er på visningstur, er det ikke noe problem, bare gi beskjed, og de vil arrangere visning.

Det er forståelig hvis du føler deg usikker eller føler at du kan være under press på en visningstur, men vi forsikrer deg om at det virkelig ikke er nødvendig å føle på denne måten. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe. De vil bare finne riktig eiendom for deg, og en visningsreise er en gylden mulighet for å oppnå dette.

Please follow and like us:
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *